Nincs kedved a panírozással pepecselni? Valami újra,nem mindennapira vágysz? Akkor fogsz 8 szelet húst, ami lehet sertés vagy csirke, megklopfolod őket, sózod borsozod. 20*30 cm-s alufóliára ráfekteted a szeleteket hogy kicsit fedjék egymást. Megkened mustárral bőven, spenót levelet, sárgarépa csíkokat és felszeletelt gombát fektetsz rá, és megszórod sóval.
A húst felcsavarod megöntözöd olajjal, és a alufóliába belecsavarod, úgy hogy a végeit felhajtod. Jénai tálba vizet öntesz, belefekteted a csomagot és 50 percet sütöd 200 fokon. Ekkor a fóliát végigvágod és a húst megöntözöd olajjal, és szép pirosra sütöd.
Természetesen más tölteléket is rakhatsz bele. A megsózott borsozott szeleteket lefekteted, spenót levéllel beborítod, citrom héjat, két gerezd fokhagymát reszelsz rá, rozmaring levelet tépkedsz és rászóród, ezt betekered az alufóliába, nyakon öntöd olajjal becsomagolod a fóliába. Igaz hogy ez pikánsabb, de citrom és a rozmaring felejthetetlen élményt nyújt majd!
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése